Independer.nl vernieuwt hypotheekmodel

Het hypotheekadviesproces op de Independer-site wordt vernieuwd. De belangrijkste aanleiding hiervoor is het feit dat consumenten het minst tevreden zijn over het proces bij hypotheken in vergelijking tot andere productgroepen op de site. Op dit moment krijgt een bezoeker alleen de mogelijkheid om via een vergelijking een offerteaanvraag te doen of direct een afspraak te maken met een adviseur. Vervolgens ziet hij/zij pas na het verzenden van de aanvraag welke hypotheekadviseur contact zal opnemen.

Consument kiest adviseur
In het vernieuwde hypotheekmodel van Independer.nl gaat dat veranderen. De consument ziet vóór het verzenden van de offerte- of adviesaanvraag al welke leadpartner contact gaat opnemen. De kwaliteit van de aanvraag gaat daarmee verder omhoog, omdat de consument een bewuste keuze maakt voor een adviseur.
Deze functionaliteit wordt over een paar maanden gelanceerd. Leadpartners kunnen dan via een extranet-omgeving de gegevens van de organisatie uploaden zoals logo, naam, adres en gegevens van de adviseurs, zodat de consument een goed beeld heeft van de adviseur en zijn organisatie.

Aanvraag bij bank of DW
Ook gaan we de consument de mogelijkheid bieden om een aanvraag rechtstreeks bij een direct writer of bank te doen. In deze routes wijzen we de consument overigens actief op de mogelijkheid om ook een aanvraag te doen bij een van de door Independer.nl geselecteerde leadpartners.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.