Introductie vernieuwd hypotheekmodel

Op dit moment krijgen bezoekers op de Independer-site alleen de mogelijkheid om via een hypotheekvergelijking een offerteaanvraag te doen of direct een afspraak te maken met een adviseur. Vervolgens zien ze pas na het verzenden van de aanvraag welke hypotheekadviseur contact met ze zal opnemen. In het vernieuwde hypotheekmodel kunnen consumenten al vóór het verzenden van de offerte- of adviesaanvraag een hypotheekadviseur kiezen.

Nog betere leads
De kwaliteit van de aanvraag gaat daarmee  omhoog, omdat de consument een bewuste keuze maakt voor een adviseur. Al onze leadpartners krijgen in deze functionaliteit de mogelijkheid zich zelf te presenteren aan de consument via een nog op te zetten extranet. Leadpartners kunnen daarin gegevens van de organisatie uploaden, zoals adresgegevens, logo en informatie over de adviseurs. Per organisatie wordt een overzicht getoond worden van consumentenbeoordelingen. De consument krijgt zo een goed beeld van de hypotheekorganisatie, die de aanvraag in behandeling zal nemen.

Testpilot ABN Amro
Omdat veel bezoekers van de huidige hypotheekpagina’s in de veronderstelling zijn dat ze rechtstreeks van de aanbieder een hypotheekofferte zullen ontvangen, gaan we deze mogelijkheid in het nieuwe model introduceren. Om hier ervaring mee op te doen, zijn we recentelijk een pilot gestart met ABN Amro. Alleen bezoekers die ABN Amro als huisbank hebben en die al met de aankoop van een huis bezig zijn, krijgen de mogelijkheid om een hypotheekofferte aan te vragen bij deze bank. Leadpartners blijven ook in beeld. Vanaf het moment dat de leadpartners op Independer.nl worden getoond, worden consumenten actief gewezen op de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen met een door Independer.nl geselecteerde leadpartner.

Workshops
In de leadpartnerenquête heeft het merendeel van u aangegeven interesse te hebben in een leadpartnerbijeenkomst. Ons vernieuwde hypotheekmodel is voor ons aanleiding om een eerste serie bijeenkomsten te organiseren. De workshops worden dit najaar gehouden op diverse locaties in het land. Behalve het nieuwe hypotheekmodel bespreken we met u ook het extranet dat wij gaan opzetten. Daarnaast bieden de workshops gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega-leadpartners. Wij zien u graag op één van de bijeenkomsten!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.