Welk rapportcijfer krijgt u van uw klant?

Zoals u wellicht weet, werkt Independer.nl hard aan het transparanter maken van de kwaliteit van hypotheekadvisering. Daarom lanceert Independer.nl na de zomer een nieuwe functionaliteit, waarin hypotheekadviesorganisaties met een ‘rapportcijfer’ worden getoond op de site.  In uw postcode gebied zal dus uw kantoor worden getoond, met vermelding van de gemiddelde waardering van uw klanten.

Veel beoordelingen: voordelig voor u
Op dit moment wordt alle bezoekers van de hypotheekpagina’s op Independer.nl (ruim 2 miljoen per jaar) gevraagd een korte enquête in te vullen over hypotheekadviseurs. Inmiddels zijn vele honderden beoordelingen binnen. Opvallend is dat men over het algemeen positief oordeelt over zijn/haar adviseur. Wilt u ook beoordeeld worden? Vraag dan uw klanten om de enquête in te vullen.
De enquête is direct bereikbaar via onderstaande link, dus u kunt de link gemakkelijk doorsturen naar uw klanten: http://www.independer.nl/hypotheek/adviseurbeoordelen.aspx. Zorg dat de enquête door zoveel mogelijk klanten wordt ingevuld. Hoe meer beoordelingen hoe betrouwbaarder de uw score. U heeft er dus zelf baat bij om zo vaak mogelijk te worden beoordeeld.

Independer wil graag samenwerken met de best gewaardeerde hypotheekorganisaties van Nederland. De 7 miljoen consumenten die jaarlijks Independer.nl bezoeken, kunnen daardoor met nog meer vertrouwen een hypotheekaanvraag doen.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.