Checkuwhypotheekadviseur.nl

Independer.nl heeft een ‘white label’-variant van de ‘Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur’ ontwikkeld. Independer.nl initieerde deze neutrale variant van de Kwaliteitscheck op verzoek vanuit de branche. Ondanks vrijwel uitsluitend positieve reacties op de lancering van de Kwaliteitscheck, bleek dat niet iedere adviseur direct naar Independer.nl wil linken. De white label-variant is daarom in een neutrale omgeving gebouwd, waar vrijwel alle verwijzingen naar Independer.nl zijn weggehaald. Ook hier worden klantgegevens uitsluitend gebruikt voor het versturen van het gratis adviesrapport en niet gebruikt voor commerciële doeleinden.
Voor een optimale weergave raden we u op dit moment nog aan om deze site te openen zonder Independer.nl geopend te hebben. Onderaan dit artikel vindt u een screenshot van deze neutrale variant.

Onafhankelijkheid Independer.nl
De afgelopen turbulente jaren is gebleken dat alles in de financiële wereld draait om vertrouwen. Als initiator van de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur wil Independer.nl een bijdrage leveren aan de verbetering van de transparantie en het herstel van vertrouwen bij consumenten. Independer.nl heeft de volgende stappen gezet om het initiatief van de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur breed gedragen te krijgen binnen de financiële branche:

  • Independer.nl adviseert of verkoopt zelf geen hypotheken meer sinds eind 2007
  • Independer.nl heeft de hypotheekportefeuille overgedragen in 2009
  • Independer.nl verkoopt geen hypotheekleads meer aan geselecteerde tussenpersonen
  • Alle hypotheekkantoren kunnen altijd gratis hun basisgegevens op Independer.nl blijven tonen en beheren
  • Independer.nl biedt hypotheekkantoren de mogelijkheid om te reageren op beoordelingen van consumenten via het extranet
  • Gegevens van consumenten, die worden verzameld via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur, worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden
  • Kantoren die hun klanten niet naar Independer.nl willen verwijzen voor de kwaliteitscheck kunnen ook verwijzen naar: www.checkuwhypotheekadviseur.nl.

Screenshot checkuwhypotheekadviseur.nl
Screenshot checkuwhypotheekadviseur.nl

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.