Google toont beoordelingen Independer.nl

De afgelopen jaren is wel gebleken dat vertrouwen het allerbelangrijkste is bij het nemen van financiële beslissingen. Consumenten gaan daardoor steeds vaker op zoek naar online informatie over hypotheken en hypotheekadvies. “Meer dan 90% van de Nederlandse consumenten is anno 2010 online en zij gebruiken het internet steeds meer om informatie te verzamelen en producten te vergelijken. De nieuwe dienst van Independer.nl biedt de consument inzicht in de kwaliteit van hypotheekadviseurs en is hierdoor van toegevoegde waarde voor Nederlanders die op zoek zijn naar hypotheken”, zegt Henri Gentis van Google.

Wat houdt de samenwerking van Independer.nl en Google in? Google toont alle beoordelingen van hypotheekadviseurs die Independer.nl heeft verzameld. Dat gebeurt sinds juli 2010. Als consumenten via Google op zoek gaan naar een adviseur of naar een hypotheek, toont Google een lijst met adviseurs en hun beoordelingen. Hieronder treft u een voorbeeld van het nieuwe zoekresultaat op Google.

Figuur 1: Aantal beoordelingen getoond in Google

Aantal beoordelingen in Google

In het zoekresultaat op Google ziet de consument direct hoeveel beoordelingen uw kantoor heeft gekregen.

Figuur 2: Overzicht recensies na klik op aantal beoordelingen

Recensies

De consument kan de beoordelingen ook direct bekijken.

Figuur 3: Iedere beoordeling linkt naar eigen profielpagina op Independer.nl

Kantoorpagina

Als de consument interesse heeft in uw kantoor, kan hij direct doorklikken naar de profielpagina van uw kantoor. De informatie op deze pagina kunt u zelf aanvullen via het extranet.

Tip!
Voor kantoren die meerdere vestigingen in een grote woonplaats hebben (bijvoorbeeld Amsterdam) is het handig om de locatienaam toe te voegen. Bijvoorbeeld Huis en Hypotheek Amsterdam Ceintuurbaan. Zo kunnen consumenten in een regio met een uitgebreid zoekresultaat gemakkelijker het juiste hypotheekkantoor vinden in de buurt.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.