Nieuwe partners helpen u bij verbetering dienstverlening

Independer.nl vindt het belangrijk om hypotheekkantoren ondersteuning te bieden bij het verbeteren van de kwaliteit van het advies en de dienstverlening. U krijgt daardoor niet alleen een hogere waardering in de vorm van een rapportcijfer, u krijgt er ongetwijfeld ook meer klanten door. Daarom is Independer.nl een samenwerking aangegaan met een aantal partners die elkaar aanvullen en ruime ervaring hebben binnen de hypotheekbranche. Hieronder leest u wat onze nieuwe partners uw kantoor kunnen bieden.

Koot en van Basten
Koot en van Basten
helpt financiële dienstverleners met het verdiepen van hun marktinzicht, het innoveren van hun producten en het aanscherpen van hun distributiestrategie. Koot en van Basten is van plan om workshops te organiseren voor hypotheekkantoren. Hun ruime ervaring, grote netwerk, kennis en elkaar versterkende competenties vormen grote troeven in hun werk.

Ten Thijreflect
TenThijreflect levert een effectieve en duurzame bijdrage aan de kwaliteit van leren en werken in organisaties. Dit doen zij door het ontwikkelen, begeleiden en faciliteren van veranderingsprogramma’s, managementdevelopment, advisering, coaching en intervisie. TenThijreflect draagt bij aan het innovatieve leervermogen van mensen. Het gewenste eindresultaat staat hierin voorop. Zij opereren pragmatisch, kritisch en kernachtig, met respect voor organisatie en individu.

Dukers & Baelemans
Dukers & Baelemans ontwikkelt en verzorgt kwalitatief hoogstaande opleidingen voor financiële dienstverleners. Zij richten zich op de persoonlijke groei van de financiële dienstverlener en de ontwikkeling van zijn of haar talenten en dragen graag bij aan de ontwikkeling van de toegevoegde waarde die de adviseur de consument kan bieden.

Het opleidingsaanbod is verdeeld in negen segmenten: deskundigheid Wft, hypotheekadvies, financiële planning, permanente educatie, echtscheidingsadvies, MKB-advies, ondernemersvaardigheden, zorgplicht en compliance en vaardigheid en gedrag. Dit aanbod varieert van functiegerichte opleidingen, workshops en trainingen tot verdiepende vakinhoudelijke modules. Via Independer.nl biedt Dukers & Baelemans u 10% korting op de prijs van een opleiding.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.