Nieuwe website Independer.nl en TV-commercial Independer.nl

Onze bezoekers zijn vooral consumenten die zich breed oriënteren als ze een financieel product zoals een verzekering nodig hebben. Ze zoeken informatie en zetten verschillende alternatieven naast elkaar voor ze een beslissing nemen. Deze groep mensen noemen we ‘inspecteurs’. De ‘inspecteurs’ kunnen hun weg op onze website prima vinden, maar Independer.nl wil veel méér mensen van dienst zijn. Wij willen ook de groep consumenten helpen die geen zin of tijd heeft om uitgebreid te vergelijken. Deze groep hebben we de ‘gemakzoekers’ genoemd.

Daarom heeft Independer.nl een nieuwe website ontwikkeld. Wij willen ervoor zorgen dat ze met een gerust hart op Independer.nl een financieel product kunnen afsluiten. Wij doen het speurwerk, zij krijgen de beste deal. In eerste instantie doen we dit voor het product autoverzekeringen. De andere productgroepen volgen later. Om deze gemakzoekers te bereiken heeft Independer.nl een TV-commercial gemaakt. Dat leidt tot extra bezoekers naar onze website, ook voor de module hypotheken.

Wat betekent dit voor u?
Naast een nieuwe homepage en compleet vernieuwde module autoverzekeringen is er ook voor u wat gewijzigd. Misschien heeft u het al gezien: ook de homepages van de andere producten zijn al in de nieuwe stijl. Zo zijn dus ook de pagina’s voor Hypotheken en Zoek Adviseur gewijzigd. De achterliggende pagina’s zijn nog wel hetzelfde. Maar de link naar het extranet voor hypotheekkantoren is ook op een andere plek komen te staan. Deze vindt u nu onder de tab ‘Extranet’. Hier kunt u meer informatie vinden, inloggen en aanmelden.

Wilt u meer lezen over Independer.nl en de nieuwe strategie? Lees ons Feuilleton.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.