Selecteer uw kantoor automatisch in Kwaliteitscheck

Om het voor uw klanten gemakkelijker te maken de Kwaliteitscheck m.b.t. uw kantoor in te vullen heeft Independer.nl een extra technische aanpassing gedaan. In de onafhankelijke versie van de  Kwaliteitscheck op www.checkuwhypotheekadviseur.nl kunnen uw klanten daardoor direct naar de vragenlijst,  zonder uw kantoor eerst op te hoeven zoeken en selecteren.

U kunt uw klanten bijvoorbeeld attenderen op neutrale variant van de Kwaliteitscheck via een speciale link vanuit uw website, banners of e-mails. Deze link is voor elk kantoor weer anders, en wordt als volgt opgebouwd:

http://www.checkuwhypotheekadviseur.nl/ID-NUMMER/VESTIGINGSPLAATS/KANTOORNAAM.aspx

Dus bijvoorbeeld: http://www.checkuwhypotheekadviseur.nl/624/delft/zo.aspx

Hoe krijgt u uw eigen gepersonaliseerde link?
De link begint altijd met http://www.checkuwhypotheekadviseur.nl. Daarachter voegt u een schuine streep toe, en dan de volgende elementen, gescheiden door schuine strepen.

  • 273 = uw kantoor-ID. Deze kunt u terugvinden in het extranet of de URL van uw eigen profielpagina binnen “Zoek hypotheekadviseur”. Zie bijvoorbeeld:

ID nummer

  • Hilversum = uw vestigingsplaats. Hier vult u de vestigingsplaats van uw kantoor in.
  • Voorbeeld = uw kantoornaam. Hier vult u uw kantoornaam in.

Aan het einde komt nog ‘.aspx’ te staan. Deze link kunt u vervolgens gebruiken en zal direct leiden naar de vragenlijst, waarin uw kantoor al automatisch is geselecteerd.

Komt u er toch niet uit? Stuur ons dan even een e-mail, dan helpen wij u.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.