Support door KIFD, Care4Advice, FlexFront, Koot & van Basten, Ten Thij Reflect en Dukers & Baelemans

Naast het in beeld brengen van de kwaliteit en toegevoegde waarde van hypotheekadviseurs, vindt Independer.nl het ook belangrijk om kantoren ondersteuning te bieden bij het verbeteren van de kwaliteit en het rapportcijfer. Daarom is gezocht naar een aantal partners die elkaar aanvullen en ruime ervaring hebben binnen de hypotheekbranche. Door de kwaliteitsdata van kantoren met deze partners te delen wordt een goed beeld van de effectiviteit van de ondersteuning verkregen. Hypotheekkantoren worden via de speciale hypotheeknieuwsbrief en het gratis extranet op de hoogte gehouden van het speciale aanbod van deze partijen.

Care4Advice
Care4Advice verzorgt specifieke workshops en helpt om het marketing- en adviesproces binnen het bedrijf aan te passen. “Hierdoor kan er beter worden ingespeeld op klantbehoeften en wetgeving”, aldus Franc Winter van Care4Advice. “Het hypotheekmodel van Independer.nl biedt mogelijkheden om de marktpositie van hypotheekkantoren te versterken. Daarvoor hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met twee praktijkgerichte workshops. De onlangs gehouden try-out van deze workshops heeft lovende kritieken van de deelnemende adviseurs opgeleverd.”
Care4Advice

FlexFront Service Partner
“De nieuwe formule van FlexFront Service Partner biedt hypotheekadviseurs de mogelijkheid om volledig te kunnen focussen op de klant”, aldus Antoinette Wessels van FlexFront Service Partner. “De Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur bieden we als aanvullend product aan, zodat hypotheekkantoren met hoge rapportcijfers op de site van Independer.nl kunnen komen. We verwijzen wel naar de volledig neutrale versie www.checkuwhypotheekadviseur.nl waar verwijzingen naar Independer.nl zijn weggehaald.”

FFSP

Koot & van Basten
Koot en van Basten helpt financiële dienstverleners die méér willen in de hypotheekmarkt met het verdiepen van hun marktinzicht, het innoveren van hun producten en het aanscherpen van hun distributiestrategie. Koot en van Basten zal workshops organiseren voor hypotheekkantoren die zich hebben aangemeld. Hun ruime ervaring, groot netwerk, kennis en elkaar versterkende competenties vormen grote troeven in hun werk.

Ten Thij Reflect
ten Thijreflect levert een effectieve en duurzame bijdrage aan de kwaliteit van leren en werken in organisaties. Dit doen zij door het ontwikkelen, begeleiden en faciliteren van veranderingsprogramma’s, managementdevelopment, advisering, coaching en intervisie. TenThijreflect draagt bij aan het innovatieve leervermogen van mensen door contexten aan te bieden waarin men kan leren op authentieke wijze, die passen bij individu en organisatie. Het gewenste eindresultaat staat hierin voorop. Zij opereren pragmatisch, kritisch en kernachtig, met respect voor organisatie en individu.

Ten Thij

Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans ontwikkelt en verzorgt kwalitatief hoogstaande opleidingen voor financiële dienstverleners. Wij richten ons op de persoonlijke groei van de financiële dienstverlener en de ontwikkeling van zijn of haar talenten. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van de toegevoegde waarde die de adviseur de consument kan bieden. Het opleidingsaanbod is verdeeld in negen segmenten: Deskundigheid Wft, Hypotheekadvies, Financiële planning, Permanente Educatie, Echtscheidingsadvies, MKB- advies, Ondernemersvaardigheden, Zorgplicht en compliance en Vaardigheid en gedrag. Dit aanbod varieert van functiegerichte opleidingen, workshops en trainingen tot verdiepende vakinhoudelijke modules. Via Independer.nl biedt Dukers & Baelemans 10% korting op de prijs van een opleiding.

Dukers & Baelemans

KIFD
KIFD biedt een webgebaseerde applicatie die adviesprocessen eenvoudig en overzichtelijk in kaart brengt. “Via Independer.nl biedt KIFD een speciaal tarief voor onze webapplicaties waarmee de kwaliteit van de dienstverlening en bedrijfsvoering kan worden verbeterd”, aldus Frank Jansen van KIFD. “Naast de ondersteuning op het gebied van de administratieve organisatie bieden we ook mogelijkheden voor auditing en kennistrainingen.”

KIFD en Independer.nl
v.l.n.r.: Christian Bouter (Independer.nl), Frank Jansen (KIFD), Ruud Martens (Independer.nl)

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.