Supportpartner: FlexFront Service Partner

Flexfront Service Partner ondersteunt de adviseur zodat hij zijn ambacht optimaal kan uitoefenen. Hun hypotheekpartners mogen van Flexfront Service Partner een compleet acceptatie dossier verwachten dat tip top in orde is, waardoor een vlotte passering mogelijk is. Independer.nl geeft zijn partner FlexFront graag de gelegenheid om zich voor te stellen:

FFSP

“Geen serviceprovider, maar Service Partner. Samen met onze hypotheekpartners zijn wij uw partner in hypotheken. U ontvangt van ons per dossier de adviesmap, een innovatieve adviesmethodiek, waarmee u doeltreffend uw cliënt door het gehele adviestraject meeneemt. Uiteraard Wft-proof. Daar zorgt de inhoud van de adviesmethodiek voor. Ons dienstverleningsdocument ondersteunt u in uw uitleg over de verkoopprijs van uw dienstverlening.
U werkt namelijk met een netto projectprijs. Dat is tenslotte de toekomst. Natuurlijk zorgen wij voor een vlotte levering van de hypotheekofferte. Is de offerte getekend? Dan nemen wij het (administratieve) stokje van u over en regelen wij een vlekkeloze acceptatie.

U vindt bij ons een selecte, uitgebalanceerde groep hypotheekproducten. Onze samenwerking is gebaseerd op partnerschap en kwaliteit. Daarom betaalt u bij ons per dossier en niet via een abonnementsfee of administratiekosten. Na het adviestraject nemen wij contact op met uw cliënt voor een kwaliteitscheck. Het resultaat koppelen wij aan u terug met eventueel verbeteradvies. De beoordelingen gebruikt u bovendien in uw marketing-uitingen. In effectieve workshops geven wij u concrete tips voor lokale marketing en het vergroten van uw kantooromzet.

Wij verzorgen uw backoffice en completeren uw dossiers van onze hypotheekpartners. Maar, op uw verzoek, ook al uw andere dossiers. Wij zijn uw Wft-bewaker en regelen bovendien het jaarlijks onderhoud van uw portefeuille. Wij ondersteunen u in het proces zodat u zich puur kunt richt op uw ambacht: het advies.

Overtuigd? Probeert u ons eens uit. Het eerste dossier handelen wij gratis voor u af.”

Meet us at:
www.ffsp.nl
Dukatenburg 84 b-4
3437 AE Nieuwegein
@ samenwerken@ffsp.nl
T 030 – 600 5 120

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.