30.000ste beoordeling hypotheekadviseur op Independer.nl

Vandaag heeft Independer.nl de 30.000ste beoordeling van een hypotheekadviseur ontvangen. Per maand vullen nu zo’n 2.200 consumenten een beoordeling in. Dit doen zij door het geven van een cijfer voor de manier waarop zij zijn geadviseerd. Maar ook kunnen zij een schriftelijk oordeel over de adviseur achterlaten.

Naast deze subjectieve beoordeling kunnen consumenten hun hypotheekadvies checken. Door het invullen van een online vragenlijst (Kwaliteitscheck), gebaseerd op de vragenlijst van de AFM, weet de consument binnen 15 minuten of alle belangrijke onderdelen door de adviseur zijn besproken. Na afloop ontvangt de consument direct een gratis adviesrapport met aanbevelingen en tips, die eventueel met de adviseur kunnen worden besproken.

Het cijfer voor de beoordeling en de Kwaliteitscheck samen zorgen voor het rapportcijfer van het hypotheekkantoor. Dit rapportcijfer wordt gebruikt voor de consument die de beste hypotheekadviseur in zijn regio zoekt via de module Zoek Hypotheekadviseur op www.independer.nl.

In ‘Zoek hypotheekadviseur’ toont Independer.nl 16.612 adviseurs en 7.485 hypotheekkantoren. 4.542 kantoren hebben inmiddels een beoordeling of Kwaliteitscheck ontvangen van hun klanten. 2.597 hypotheekkantoren hebben zich inmiddels aangemeld op Independer.nl en hun profiel gevuld. Met 10.000 bezoekers per week op ‘Zoek Hypotheekadviseur’ profiteren de aangemelde kantoren van de opvallend grotere vindbaarheid op internet.

Independer.nl reikt op 31 oktober a.s. de Award Beste Hypotheekkantoor 2011 uit in 25 regio’s. Het kantoor met de hoogste score in de regio krijgt de award toegekend.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.