Beoordeling vanuit je kantoor is ongeldig

Independer.nl krijgt dagelijks tientallen tot honderden beoordelingen binnen. Af en toe zit er een tussen die afkomstig is van een hypotheekadvieskantoor. Waarschijnlijk heeft een hypotheekadviseur een klant al op kantoor gevraagd om hem te beoordelen, maar het kan ook dat zijn adviseurs zichzelf een mooie beoordeling geven of een review geven over een concurrent. Omdat er in de laatste twee gevallen is sprake van fraude, accepteert Independer.nl geen beoordelingen die vanaf een hypotheekadvieskantoor zijn ingevuld.


Mogelijke beïnvloeding

We realiseren ons dat het doen van een beoordeling vanuit je kantoor niet automatisch hoeft te betekenen dat er gefraudeerd wordt. Het is goed mogelijk dat je een klant de gelegenheid geeft om bij jou op kantoor een beoordeling in te vullen, zonder dat je hem of haar beïnvloedt. Maar dat kunnen wij helaas niet controleren. Om de reviews en Kwaliteitschecks zo zuiver mogelijk te houden, hebben we ervoor gekozen om alle beoordelingen die zijn verstuurd vanaf een hypotheekadvieskantoor niet te plaatsen.

Beoordelingen van familie of werknemers

Ook beoordelingen of kwaliteitschecks die op Independer.nl zijn achtergelaten door bijvoorbeeld eigenaren, werknemers of familieleden worden niet geplaatst. Deze wekken de schijn van partijdigheid en kunnen daarom niet worden geaccepteerd.

Tips

Wilt je graag dat jouw klanten je beoordelen? Stuur dan je klanten per e-mail een link naar de beoordelingspagina, zodat zij thuis direct de beoordeling kunnen invullen. Als je graag meer reviews en ingevulde Kwaliteitschecks wilt ontvangen, neem dan contact op met Ilona Greeve. Zij geeft je graag tips en advies om dat te realiseren.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.