Contactbutton, award én nieuw team

Steeds meer consumenten gebruiken ‘Zoek hypotheekadviseur’ om de beste hypotheekadviseur in de buurt te vinden. Vorig jaar werd de site meer dan 529.500 keer bezocht. Inmiddels hebben ruim 2100 hypotheekadviseurs een eigen profielpagina op Independer.nl.

Om u als adviseur nog beter van dienst te zijn, kunnen wij dit voorjaar tegen geringe vergoeding een contactbutton op uw profielpagina plaatsen. Zo kunnen bezoekers nog gemakkelijker en sneller met u in contact komen. In april informeren wij u hier uitgebreid over. Heeft u belangstelling voor zo’n contactbutton? Stuur dan een e-mail naar extranethypotheken@independer.nl. Hieronder ziet u hoe de contactbutton op uw pagina kan worden geplaatst.

Screenshot contactbutton

Award
Ook willen we dit jaar voor het eerst awards uitreiken voor het beste hypotheekkantoor. Op onze site krijgt het kantoor dat het beste presteert in een bepaalde regio extra aandacht. En verder willen we met ondersteunend (reclame)materiaal het kantoor helpen om van deze uitverkiezing optimaal te profiteren.

Om voor deze verkiezing in aanmerking te komen, zijn zoveel mogelijk reviews en Kwaliteitschecks nodig. Hoe meer beoordelingen, hoe betrouwbaarder het rapportcijfer.
U heeft er dus zelf baat bij om uw klanten te attenderen op de Kwaliteitscheck.

Nieuw team
Na het vertrek van van Christian Bouter, David de Boom en Sandra van As hebben we de taken herverdeeld. Ons hypotheekteam bestaat nu uit:

  • Ruud Martens: business unit manager bancair a.i.
  • Marga Lankreijer: productmanager hypotheken/sparen/lenen
  • Chris Oosterling: salesmanager hypotheken/sparen/lenen
  • Saskia Schravemade en Mayke Melgers: moderators beoordelingen en verantwoordelijk voor consumentencontacten
  • Ilona Greeve: aanspreekpunt voor tussenpersonen (hulp bij het inzetten van het model, afhandeling van vragen en problemen e.d.)

Ons hypotheekteam is bereikbaar 035 – 626 55 85 of extranethypotheken@independer.nl.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.