Goede resultaten Hypotheek Contact Button

Een totaalcijfer op de pagina en/of de Hypotheek Contact Button levert meer bezoek op, blijkt uit een eenvoudige analyse van de bezoekcijfers. Veel advieskantoren met een totaalcijfer in ‘Zoek Hypotheekadviseur’ hebben al gemerkt dat consumenten vaak direct contact met hen leggen. Eind april heeft Independer.nl de Hypotheek Contact Button gelanceerd om het consumenten, die op zoek zijn naar een adviseur, nog gemakkelijker te maken. Met één klik komen zij direct op de website van het kantoor van hun keuze terecht. Zo krijgt de consument een goede indruk van het kantoor en kan hij of zij bovendien meteen contact met je opnemen. En dat betekent een grotere kans op nieuwe productie. Het aanvragen van de button gaat heel gemakkelijk via het Extranet voor hypotheekadviseurs.

Totaalcijfer en positie
Om veel bezoek op je profielpagina te ontvangen is het belangrijk om een (hoog) totaalcijfer te hebben. Kantoren met een totaalcijfer worden namelijk als eerste in de vergelijking getoond. 77% van de consumenten kiest één van de bovenste vijf kantoren in de vergelijking. Wil je weten hoeveel bezoekers jouw profielpagina tot nu toe hebben bekeken? Kijk dan in het Extranet voor hypotheekadviseurs in het tabblad ‘Overzicht’.

Aanvragen Hypotheek Contact Button
De Hypotheek Contact Button kun je heel gemakkelijk aanvragen via het Extranet voor hypotheekadviseurs (tabblad ‘Abonnement’). De button kost per maand € 49,50 excl. BTW. Als je de voorwaarden en automatische incasso accepteert en je rekeningnummer hebt ingevuld, wordt de button binnen een uur getoond op je profielpagina. Wil je de button opzeggen? Dat kan dagelijks door de voorwaarden en automatische incasso weer uit te vinken.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.