Google toont beoordelingen van uw kantoor

Vorig jaar heeft Independer.nl met Google afgesproken dat zij de beoordelingen van hypotheekkantoren laat zien. Consumenten die op Google.nl ‘hypotheek’ of ‘hypotheekadviseur’ en hun woonplaats invullen, zien op de resultaatpagina een lijst met hypotheekadviseurs en hun beoordelingen. Wij zijn heel blij met deze samenwerking met Google. Bezoekers zien daardoor direct hoe hypotheekadviseurs in hun woonplaats zijn beoordeeld door hun klanten.

Google bepaalt
Helaas worden niet alle beoordelingen getoond en vaak ook niet de meest recente. Wij hebben daar vragen over gekregen van adviseurs en namen contact op met Google. Google heeft aangegeven zelf te bepalen hoeveel en welke beoordelingen zij tonen. Ook is het niet mogelijk om alle beoordelingen te laten zien of alleen de beoordelingen van het afgelopen half jaar. Dus als u in Google minder beoordelingen ziet dan in werkelijkheid dan kunnen wij daar helaas niets aan doen. Wel is het goed om te weten dat Google regelmatig onze site bekijkt, waardoor u bijvoorbeeld een paar dagen later ineens wel meer beoordelingen bij uw kantoor ziet staan.

Kwaliteitscheck
Google toont alleen de beoordelingen, het cijfer dat u op basis van de reviews en Kwaliteitscheck hebt gekregen is niet te zien. Maar daarom is dit cijfer niet minder belangrijk. Kantoren met een ‘rapportcijfer’ staan meestal hoger in het vergelijkingsresultaat op Independer.nl dan kantoren zonder cijfer. Omdat consumenten vaak alleen de bovenste kantoren bekijken, krijgen deze meer aandacht dan de andere. Het is dus in uw eigen belang om uw klanten aan te sporen een beoordeling of Kwaliteitscheck in te vullen. U kunt dit stimuleren door bijvoorbeeld in e-mails deze link op te nemen: https://www.independer.nl/hypotheek/check-uw-hypotheekadviseur.aspx

Tips nodig om meer beoordelingen te krijgen? Neem dan contact op met Ilona Greeve.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.