Independer.nl pakt fraude met reviews hard aan (deel 2)

Hypotheekadviseurs en consumenten zijn gebaat bij oprechte reviews en waarheidsgetrouwe kwaliteitschecks. Toch zijn er helaas adviseurs die misbruik willen maken van deze instrumenten. Heel jammer, want Independer.nl spoort fraudegevallen op. Wij steken veel tijd en energie in de integriteit van onze site, daarom nemen wij fraude bij beoordelingen hoog op en zal bij iedere fraudeconstatering ons Zero Tolerance beleid in werking treden.

Fraude
Dit jaar hebben wij aan verschillende kantoren waarschuwingen afgegeven naar aanleiding van partijdige beoordelingen die bijvoorbeeld door familie, vrienden of op het kantooradres zijn ingevuld.
Helaas hebben wij deze week de eerste zwaardere maatregel moeten uitvoeren voor een hypotheekkantoor. Dit kantoor heeft aantoonbaar en herhaaldelijk partijdige beoordelingen laten invullen. Beoordelingen en kwaliteitschecks die gedaan zijn voor dit kantoor voor de maand oktober zijn daarop verwijderd omdat herhaaldelijk een partijdige beoordeling zoals beschreven in het Zero Tolerance beleid van Independer.nl, is ingediend.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.