“Klanten waarderen onafhankelijk en zuiver hypotheekadvies”

Nico van Koesveld
Nico van Koesveld is al jaren een kritisch volger van Independer.nl en ‘Zoek adviseur’. Zijn mening steekt hij niet onder stoelen of banken, sterker nog hij twittert er graag over. Toch is Van Koesveld erg blij met zijn derde plaats bij de verkiezing van Beste Hypotheekkantoor 2011 in de regio midden-Gelderland.

Opsteker
Toen hij de uitslag hoorde, reageerde hij heel enthousiast. ”Het is bijzonder fijn om te vernemen dat je klanten onafhankelijk en zuiver hypotheekadvies goed weten te waarderen. En je daarvoor belonen met een goed cijfer op de onafhankelijke waarderingssite van Independer. Zeker in de huidige moeilijke tijd in de woningmarkt is dit een opsteker. Er wordt door ons gewerkt op een vast tarief zonder provisie. Dit garandeert een  onafhankelijk advies en bespaart fors op de kosten.”

Met een 9,4 had Van Koesveld een hoge klantwaardering. Het cijfer ligt dik boven het landelijk gemiddelde. Om zijn derde plaats te vieren, trakteert hij zijn klanten tot het eind van het jaar op een dinercheque.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.