Mening adviseur telt bij vernieuwing hypotheekvergelijking

Independer.nl wil consumenten laten zien dat het afsluiten van een verzekering en het vinden van de beste hypotheek helemaal niet zo moeilijk is. En daarom hebben wij onze website al voor een groot deel ‘gemakkelijk’ gemaakt. De vergelijking van hypotheken en de module ‘Zoek adviseur’ gaan we in 2012 aanpakken.

Wij vinden het belangrijk wat de branche vindt van onze vernieuwingen. En daarom hebben wij verschillende hypotheekadviseurs bij Independer.nl op bezoek gehad om te discussiëren over de ontwikkeling van de nieuwe website en onze dienstverlening.

Paneldiscussie
Voor de module ‘Zoek Hypotheekadviseur’ hebben we gesproken met verschillende adviseurs. Deze waren afkomstig van verschillende ketens, van zowel kleine als grote kantoren, maar ook van kantoren die zich niet (veel) bezighouden met beoordelingen en Kwaliteitschecks.

Uitkomsten
We hebben nog niet alle uitkomsten van de discussie geanalyseerd, maar de eerste reacties zijn zeer positief. Er zijn veel goede ideeën en suggesties genoemd over bijvoorbeeld klantbeleving, extra dienstverlening vanuit Independer.nl aan hypotheekkantoren en de kwaliteit van de hypotheekadviseursvergelijking.

Bekijk de presentatie.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.