Paul Spatzker Hypotheekadvies wint award ‘Beste Hypotheekkantoor 2011’

Independer.nl heeft vandaag de award ‘Beste hypotheekkantoor 2011’ uitgereikt aan Paul Spatzker Hypotheekadvies uit Oirsbeek. Dit hypotheekadvieskantoor geeft op basis van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het adviesproces het beste hypotheekadvies van Nederland. Ook zijn vandaag de winnaars bekend gemaakt van de 25 regionale awards. Met de uitreiking van deze awards wil Independer.nl bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van het hypotheekadvies.

Winnaar Paul Spatzker 2011

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor een award moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De awards hebben betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 oktober 2010 en 16 oktober 2011.

Independer.nl behoort met jaarlijks ca. 600.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. Consumenten hebben ruim 30.000 keer een hypotheekadvieskantoor op Independer.nl beoordeeld.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.