Uitbreiding Plus Abonnement met Kwaliteitsmonitor Hypotheken

Als je jouw kantoor hebt aangemeld en je hebt je kantoorgegevens aangevuld, heb je een gratis basisabonnement voor het extranetaccount. Om nog meer te profiteren van Zoek Hypotheekadviseur kan je al een tijdje tegen betaling de Hypotheek Contact Button afnemen. Veel kantoren hebben hierdoor meer serieus bezoek op hun website en klanten die een afspraak maken. Het Plus Abonnement is vanaf nu uitgebreid met de Kwaliteitsmonitor Hypotheken.

Wat is de Kwaliteitsmonitor Hypotheken?
Wil jij graag weten hoe jouw kantoor presteert, wat je sterke en zwakke punten zijn en waar jouw kansen liggen? Dan is de Kwaliteitsmonitor Hypotheken iets voor jou. In de Kwaliteitsmonitor lees en zie je hoe jouw kantoor presteert in vergelijking tot andere hypotheekadvieskantoren, in Nederland en bij jou in de buurt. En ben je aangesloten bij een keten van advieskantoren dan zie je ook hoe jouw kantoor scoort ten opzichte van andere vestigingen. Verder tonen wij je de sterke punten van jouw kantoor en zie je waar kansen liggen om je dienstverlening te verbeteren.

Wil je een voorbeeld zien van de Kwaliteitsmonitor Hypotheken? Klik dan hier.

Wat kost het Plus Abonnement?
Voor het abonnement betaal je € 49,50 per maand. Kantoren die de Hypotheek Contact Button op hun site hebben staan, betalen dit bedrag nu al. Zij krijgen er nu de Kwaliteitsmonitor Hypotheken gratis bij.

Je neemt het abonnement af voor één jaar. In dit jaar ontvang je 4  keer de Kwaliteitsmonitor uiteraard staat de contactbutton doorlopend op je profielpagina.

Hoe meld je je aan voor het Plus Abonnement?
Het aanvragen van het Plus Abonnement gaat heel gemakkelijk. In het Extranet vind je de tab ‘Abonnement’. Hier kun je je kantoor aanmelden voor het Plus Abonnement en kun je de algemene voorwaarden inzien. Zodra je de algemene voorwaarden en automatische incasso accepteert, wordt de Hypotheek Contact Button binnen 24 uur op de profielpagina van je kantoor geplaatst. De Kwaliteitsmonitor Hypotheken ontvang je half januari, april, juli en oktober per e-mail van ons.

Veelgestelde vragen
Heb je nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over het Plus Abonnement op onze veelgestelde vragen pagina.

 

Reacties op dit artikel:
  1. Arnout J. Punt schreef op 15 december 2011 om 17:28

    Mooi initiatief. Past helemaal in de lijn van website monitoring als Google Analatics.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.