Win jij de Independer.nl award voor beste hypotheekkantoor 2011?

Op 31 oktober 2011 wordt dit jaar voor het eerst de ‘Award Beste Hypotheekkantoor 2011’ uitgereikt. Met meer dan 25.000 waarnemingen is het hoog tijd om de goed scorende hypotheekkantoren hiervoor te belonen. De award wordt in 25 regio’s uitgereikt, met in iedere regio een winnaar. Eén kantoor mag zich niet alleen de ‘Beste Hypotheekkantoor van zijn regio noemen, maar ook van Nederland. In totaal worden er 25 awards  uitgereikt.

Hoe maak je kans?
Een hypotheekkantoor heeft op Independer.nl minimaal 13 waarnemingen nodig (8 beoordelingen en 5 Kwaliteitschecks) om kans te maken op de Award. Deze waarnemingen moeten betrekking hebben op adviesgesprekken die hebben plaatsgevonden van 1 oktober 2010 tot en met 16 oktober 2011. Lees hier de toelichting op de awards 2011.

Independer.nl behoort met jaarlijks ca. 600.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites voor oriëntatie van hypotheken. Dagelijks bezoeken zo’n 1.000 consumenten de module rentevergelijk en ca. 900 de module zoek hypotheekadviseur. Er zijn inmiddels meer dan 25.000 beoordelingen en kwaliteitschecks ontvangen. Deze reviews/rapportcijfers worden ook getoond op o.a. Google.nl, op de site van vereniging eigen huis, telegraaf.nl, obvion.nl en De Hypotheekshop.

Van welke regio word jij straks de winnaar?
Een overzicht van de postcodes per regio’s vind je hier. Je hebt tot en met 16 oktober 2011 kans om mee te strijden voor de ‘Award Beste Hypotheekkantoor’ 2011. Dit doe je door zoveel mogelijk goede beoordelingen en kwaliteitschecks voor jouw kantoor te verzamelen.

Wat levert de award op?
Wanneer jouw kantoor de award wint, krijg je de vermelding winnaar ‘Award Beste Hypotheekkantoor 2011’ op je profielpagina. Ook in het zoekresultaat worden de awardwinnaars voorzien van een mooi awardlogo. Daarbij ontvang je natuurlijk ook een officiële, fysieke award. Naast de award ontvangt elke awardwinnaar een ‘winnaarskit’, hierin zit een aantal communicatiemiddelen waarmee Independer.nl je helpt met het verkondigen van jouw nieuwe titel.

Promotie van de Kwaliteitscheck
Independer.nl helpt kantoren graag met het verzamelen van beoordelingen en Kwaliteitschecks. Hiervoor bieden we banners aan. Ook kun je kaartjes bestellen om de Kwaliteitscheck onder de aandacht te brengen. Een overzicht van alle communicatiemiddelen vind je hier.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.