Zoekfunctie in randgebieden nog niet optimaal

Enkele weken geleden hebben wij de kilometerfunctionaliteit op onze website toegevoegd. Een consument kan hiermee zelf bepalen of hij een hypotheekadviseur in 5, 10, 15 of 30 kilometer vanaf zijn ingevulde zoekopdracht wil zoeken. Na veel reacties en suggesties uit de branche hebben wij hier nog verschillende aanpassingen op gedaan. Wij hebben nu een model staan waar wij, maar ook de meeste hypotheekadviseurs tevreden mee zijn.

Randgebieden nog niet optimaal
Deze week bleek dat het zoeken van een hypotheekadviseur die in de randgebieden van 5, 10, 15 of 30 kilometer zijn gevestigd, niet optimaal werkt.

Voorbeeld:
De afstand van een kantoor tot de ingevoerde postcode van een klant is volgens onze database 4,7 km. Dit kantoor zou gevonden moeten worden als de klant in ca. 5 km wil zoeken. Helaas is dit nu door een technisch probleem niet het geval. Kantoren die dichterbij de zoekopdracht gevestigd zijn worden wel getoond.

Dit kan ook gebeuren als een kantoor bijvoorbeeld 9,8 km, 14,6 of 28,3 km van de zoekopdracht van de consument is gevestigd.

Wij zijn druk bezig om dit probleem op te lossen en hopen dit snel te hebben opgelost. Uiteraard zullen we jullie hiervan op de hoogte houden via ons weblog en twitter.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.