Meer dan 1000 hypotheekadviseurs met totaalscore

Deze week hebben we weer een belangrijke mijlpaal bereikt, het 1000e kantoor met een totaalscore is een feit. De vergelijking wordt hierdoor, samen met meer dan 40.000 ontvangen en goedgekeurde beoordelingen, nog completer voor consumenten!

Hoe wordt de totaalscore berekend?
Heb je minimaal 3 reviews en 2 Kwaliteitschecks? Dan krijgt jouw kantoor een totaalscore (klantcijfer). Met een totaalscore zorg je ervoor dat je kantoor hoger in de ranking terecht komt, waarbij je ook meer kans hebt op klanten die contact met jou opnemen.
De totaalscore bestaat voor 75% uit het cijfer voor Kwaliteitschecks en 25% uit het cijfer voor reviews. Wil je meer weten over de berekening van de totaalscore? We leggen je graag uit hoe het werkt.

Award beste hypotheekkantoor 2012
Begin september reiken wij weer de Award beste hypotheekkantoor 2012 uit. Je kunt nog meedoen! Je moet hiervoor wel minimaal 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks verzamelen van adviesgesprekken van 1 augustus 2011 tot 19 augustus 2012. Dit jaar telt ook de Prijs-Kwaliteit mee in de berekening. Tips nodig om meer reviews en Kwaliteitschecks te verzamelen? Kijk verder op ons weblog voor hypotheekadviseurs.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.