Obvion: ‘Independer Awards komen er weer aan’

Vandaag gaf Obvion aandacht aan de Award beste hypotheekkantoor 2012 in hun nieuwsbrief voor aangesloten tussenpersonen. Obvion is sinds 2010 een samenwerkende partner van Independer.nl. Zij hebben inzicht in alle data die uit de reviews en Kwaliteitschecks verzameld worden. Ook motiveren zij de aangesloten tussenpersonen om hun klanten te vragen naar een review en Kwaliteitschecks in te vullen.

De Independer awards komen er weer aan.

Kwaliteit van advies staat bij Obvion voorop. Klanten kunnen hun ervaringen over het ontvangen advies van de adviseur beoordelen via Independer. Daarom heeft Obvion vanaf het begin Independer gesteund om deze beoordelingen zichtbaar te maken.

Voor u ook een uitgelezen kans en mogelijkheid u te profileren in de markt. Consumentengedrag wijst erop dat men steeds meer via vergelijkingssites zoekt naar informatie. Of het nu gaat om reizen, eten of hypotheken.

Maak uw klanten enthousiast u te beoordelen. U ontvangt op deze manier een compliment en nog belangrijker ook nieuwe klanten!

6 september wordt bekend wie de winnaars zijn in de verschillende regio’s en wie de opvolger is van Paul Spatzker Hypotheekadvies te Oirsbeek. De overall winnaar van 2011!

 

Bron: Nieuwsbrief Obvion september 2012

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.