“Onze vermelding op Independer.nl is de beste en voordeligste internet PR die we voor ons bedrijf hebben”

Vandaag was de 2e informatiebijeenkomst voor kantoren, met als thema ‘Een betere zichtbaarheid leidt tot meer omzet’. Ook deze keer was de opkomst groot, zo’n 20 adviseurs uit het hele land luisterden naar de presentatie van accountmanager Ilona Greeve over de nieuwe hypotheekmodule.

Ervaringen uit de markt
In iedere bijeenkomsthebben wij een gastspreker. Tijdens deze bijeenkomst  vertelde Frank Roggen van kantoor Van den Boer en Roggen uit Eindhoven over zijn ervaringen met Zoek Adviseur. Zijn kantoor is sinds de introductie van Zoek Adviseur actief met het verzamelen van reviews en Kwaliteitschecks en heeft in 2011 de Award Beste Hypotheekkantoor 2011 gewonnen.

Frank Roggen: ‘Het grote aantal goede waarderingen en het winnen van de Independer Award legt VDBR geen windeieren, het is voor onze nieuwe en bestaande klanten een bevestiging dat ze goed zitten bij ons kantoor en het leverde ons ook een groot aantal nieuwe hypotheekklanten die bij ons kantoor ook totaalrelatie zijn geworden.
Meer dan 20% van de totale fee-inkomsten uit hypotheekadviezen en bemiddeling zijn afkomstig uit leads van Independer.nl. Independer.nl levert ook vaak echt de betere leads op. Onze vermelding op Independer.nl  is hiermee veruit de beste en voordeligste internet PR die we voor ons bedrijf hebben.’

Ook benieuwd naar de nieuwe Zoek Adviseur website?
Er zijn nog vrije plaatsen voor de komende 2 bijeenkomsten op 24 en 29 mei van 10.30 uur tot 12.00 uur. Aansluitend bieden we je een lunch aan met mogelijkheid om met je collega’s uit de markt ervaringen uit te wisselen. Meld je via deze link aan!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.