Verbetering op Obvion.nl: “Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur”

In de nieuwsbrief van Obvion.nl werd deze week weer aandacht besteed aan de Awards en Zoek Hypotheekadviseur. Obvion is sinds 2010 een samenwerkingspartner van Independer.nl. Obvion heeft inzicht in alle data die uit de reviews en Kwaliteitschecks verzameld worden. Ook motiveert zij de aangesloten tussenpersonen om hun klanten te vragen een review en Kwaliteitschecks in te vullen. Lees hieronder het volledige artikel.

“Beste Hypotheekkantoor 2012
Wij zijn trots dat een Obvion-adviseur de Independer-award “het Beste Hypotheekkantoor 2012” heeft gewonnen en feliciteren HelpenKiezen Hypotheken in Eindhoven met het behalen van dit fantastische resultaat. Deze award is een initiatief van Independer.nl.

Obvion vindt het belangrijk dat klanten de verschillen in financiële dienstverlening goed kunnen zien. Via de website checkuwhypotheekadviseur.nl kunnen klanten hun oordeel geven over hun hypotheekadviseur en het gegeven advies. De totaalscore tonen wij ook op onze website obvion.nl.

Verbetering obvion.nl
Binnenkort voeren wij op obvion.nl een wijziging door om onze adviseurs nog beter onder de aandacht te brengen bij de klant. Als de klant een adviseur zoekt in zijn buurt, vult hij hiervoor de postcode en plaatsnaam in op onze site, dan verschijnt er een overzicht van adviseurs. Indien u zich op Independer.nl heeft aangemeld, wordt onder andere de totaalscore van de reviews van de klanten weergegeven. In de nieuwe situatie komt de klant – na het klikken op totaalscore of kantoornaam – terecht op uw kantoorpagina binnen obvion.nl. Daar ziet een klant de informatie die hij zoekt over uw kantoor. Dit zijn de gegevens die op Independer.nl zichtbaar zijn. Overigens blijft de koppeling naar uw pagina bij Independer.nl bestaan als klanten de reviews willen lezen. Wij verwachten dat een klant met deze uitgebreidere informatie sneller een afspraak voor een adviesgesprek zal maken.

Maak als adviseur van Obvion gebruik van het gratis platform!
Met de ‘Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur’ krijgt u de kans om klanten te laten vertellen wat ze van u als adviseur en uw hypotheekadvies vinden. Dit kunt u doen door uw klanten te verwijzen naar de website checkuwhypotheekadviseur.nl en hen te vragen de online beoordeling in te vullen.

Via uw eigen website kunt u uw klanten oproepen hun oordeel te geven door middel van een banner. Independer heeft enkele banners voor u ontwikkeld om u daarbij te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op http://weblog.independer.nl/hypotheekadviseurs/support-banners-kwaliteitscheck-hypotheekadviseur/.

Als uw kantoor niet bekend is op checkuwhypotheekadviseur.nl dan kunt u een profielpagina aanmaken door zich aan te melden via http://www.independer.nl/hypotheek/selecteer-adviseur-kantoor.aspx. Als u wel al een profielpagina heeft, dan adviseren wij u deze up-to-date te houden!”

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.