Win jij de Independer.nl award voor beste hypotheekkantoor 2012?

Vorig jaar maakten hypotheekkantoren in Nederland voor het eerst kans op de ‘Award Beste Hypotheekkantoor‘. Na deze succesvolle eerste editie, komt Independer.nl in september dit jaar met een vervolg. De award ‘Beste Hypotheekkantoor 2012’ wordt in meerdere regio’s in Nederland uitgereikt. Eén van de regionale winnaars mag zich ook landelijk het beste hypotheekkantoor van 2012 noemen.

Wil jij het beste Hypotheekkantoor van 2012 worden?
Verzamel dan zoveel mogelijk recente reviews en Kwaliteitschecks. Daarnaast is het goed om te weten dat recente Kwaliteitschecks, in verhouding tot de reviews, zwaarder gaan wegen. Niet alleen de reviews zijn belangrijk, maar verzamel dus ook Kwaliteitschecks.

Wil jij weten hoeveel reviews en Kwaliteitschecks je hebt verzameld vanaf 1 aug 2011? Klik dan hier voor een overzicht. Om mee te dingen naar de award heb je minimaal 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks nodig.

Hulp nodig bij het verzamelen van Kwaliteitschecks?
Wij helpen je graag. Plaats bijvoorbeeld onze banners op je website. Ook kun je kaartjes bestellen om de Kwaliteitscheck onder de aandacht te brengen. Een overzicht van alle communicatiemiddelen vind je hier.

Op de hoogte blijven van de awards 2012?
Houd het Hypotheekadviseur Weblog en ons Twitteraccount @zoekadviseur goed in de gaten. De details van de ‘Award Beste Hypotheekkantoor 2012’ worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.