Derde editie award Beste Hypotheekkantoor

De derde editie van de hypotheekawards komt eraan. Dit jaar gaan we in 25 regio’s de award ‘Beste Hypotheekkantoor 2013’ uitreiken. Uit deze verschillende regio’s komt één landelijke winnaar voort. Dit jaar doen we de uitreiking iets eerder dan in 2012 en 2011, namelijk op 9 juli 2013. Uiteindelijk willen we aan het begin van ieder (kalender)jaar de award uitreiken. Op die manier blijft de award een heel jaar actueel en kunnen winnaars de winst langer promoten.

Alle hypotheekkantoren in Nederland kunnen meedoen en iedereen heeft evenveel kans om te winnen. Wij helpen je graag met het verzamelen van beoordelingen. Zo kun je gratis kaartjes bestellen om de Kwaliteitscheck te promoten. Ook hebben we banners die je kunt plaatsen op je website. Meer over promotiemateriaal lees je in dit artikel.

In ons postcode-overzicht kan je zien in welke regio jouw kantoor valt. Om voor de award in aanmerking te komen heb je 13 goedgekeurde beoordelingen nodig: 8 reviews en 5 kwaliteitschecks. Het totaalcijfer is gebaseerd op beoordelingen van adviesgesprekken die hebben plaatsgevonden tussen 1 juni 2012 en 17 juni 2013. Bekijk hier hoeveel beoordelingen jouw kantoor heeft ontvangen sinds 1 juni 2012.

De awards worden uitgereikt op basis van de prijs-kwaliteit formule. In dit document vind je meer informatie over de awards 2013. Als je wint ontvang je leuke promotiemiddelen zoals posters, raamstickers en digitale logo’s om je prijs uit te dragen. Enorme vlaggen en auto’s beplakt met het awardlogo hebben we al voorbij zien komen. Wees vooral creatief met reclame maken als je hebt gewonnen!

Via dit weblog voor hypotheekadviseurs houden we je op de hoogte over alles wat met de awards te maken heeft, en je kan ons volgen via Twitter (@zoekadviseur).
Wij wensen jullie heel veel succes!

 

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.