“Een grote toef slagroom op de taart”

AH Finance uit Amsterdam heeft dit jaar de Independer Hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2013’ van Nederland gewonnen. Wij zijn benieuwd hoe dit kantoor de uitverkiezing heeft ervaren en hebben Marcel Hulsman geïnterviewd.

Was je verrast dat jouw kantoor de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2013’ van Nederland won?
Ja, we waren zeer blij verrast. Het is al een eer om het beste hypotheekkantoor van Amsterdam te zijn. Maar dat we het beste kantoor van Nederland zijn geworden, is een grote toef slagroom op de taart. Iets waar we nooit rekening mee hebben gehouden.

Heb je voordelen ervaren met het winnen van de prijs? Zo ja, welke?
Het belangrijkste voordeel is dat de klant vertrouwt op het oordeel van Independer. Door het winnen van de prijs kunnen we sneller tot de inhoud overgaan, omdat het vertrouwen er vaak al is. Onze nieuwe manier van werken is door onze klanten blijkbaar positief beoordeeld.

Hoe motiveer jij je klanten om een beoordeling op Independer achter te laten?
In het eerste gesprek geven we al aan dat we in een later stadium vragen om ons te beoordelen op de site van Independer. Want dat geeft een goed beeld over onze manier van adviseren. We vinden het leuk om te zien welke verschillende reacties mensen achterlaten, vaak kunnen we daar weer wat van leren.

Op welke manier ben je in de publiciteit gekomen?
De publiciteit viel een beetje tegen. De algemene reactie was dat er geen publiciteit gegeven werd aan commerciële partijen. Dus wat we aan publiciteit naar buiten brachten, is niet echt opgepakt. Dus naast een aantal vermeldingen op met name internetplatforms is er in de papieren media weinig aandacht voor geweest. Gelukkig worden wij nog dagelijks op een zeer positieve manier door zowel consumenten als marktpartijen benaderd.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.