Houd je totaalscore actueel

Met minimaal drie reviews en twee Kwaliteitschecks krijgt jouw kantoor een totaalscore op Independer.nl. De totaalscore is het cijfer dat je ziet staan in het zoekresultaat van ‘Zoek hypotheekadviseur’. Op onze site noemen wij de totaalscore klantcijfer, dat vinden wij duidelijker voor onze bezoekers. De totaalscore bepaalt mede hoe hoog jouw kantoor in de rangschikking staat van het zoekresultaat. Dus zorg dat je je totaalscore behoudt.

Waarom is een totaalscore belangrijk?

Het zoekresultaat van ‘Zoek hypotheekadviseur’ wordt altijd gerangschikt op basis van de prijs-kwaliteitformule. Kwaliteit wordt vertaald in de totaalscore en neemt, naast prijs, een belangrijke plaats in. Zonder een totaalscore wordt je kantoor niet op kwaliteit gemeten en zakt je kantoor in het zoekresultaat.
Bezoekers van ‘Zoek hypotheekadviseur’ kunnen zelf sorteren op verschillende criteria, waaronder klantcijfer (totaalscore). Het kantoor met de hoogste totaalscore staat bovenaan. Een kantoor zonder totaalscore staat in veel gevallen niet op de eerste pagina van het zoekresultaat. Dus heb je geen totaalscore dan is de kans groot dat bezoekers jouw kantoor niet zien staan.

Hoe behoud ik mijn totaalscore?

Om een totaalscore te behouden, moet je beoordelingen (reviews en Kwaliteitschecks) blijven verzamelen. Iedere maand kunnen er beoordelingen verdwijnen, omdat ze te oud zijn. Een review telt vijf jaar mee, een Kwaliteitscheck drie jaar. Kom je door het verdwijnen van beoordelingen onder het benodigde aantal van drie reviews en twee Kwaliteitschecks? Dan verdwijnt je totaalscore en zak je in het zoekresultaat. En dat is jammer, zeker als je met jouw totaalscore hoog in de rangschikking staat.

Nieuwe beoordelingen tellen zwaarder mee dan oude beoordelingen. Als je beoordelingen blijft verzamelen, zorg je er dus voor dat je totaalscore op peil blijft. Lees meer over de berekening van de totaalscore.

We helpen je graag

Op het weblog voor hypotheekadviseurs vind je verschillende promotiematerialen. Deze materialen kunnen je helpen bij het verzamelen van beoordelingen. Je kunt bijvoorbeeld gratis kaartjes ‘Check uw hypotheekadvies’ bij ons bestellen of een banner met je actuele totaalscore op je eigen website plaatsen.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.