Hypotheektoezegging voor starters

Starters hebben vaak een hoop stress bij het kopen van een woning. Het is niet altijd duidelijk of zij een hypotheek kunnen krijgen, terwijl ze hun droomhuis vaak wel al gevonden hebben.

Nationale Nederlanden geeft duidelijkheid

Nationale-Nederlanden wil starters gaan helpen door hier vooraf duidelijkheid over te geven. Zij hebben per 11 november de hypotheektoezegging voor starters geïntroduceerd. Hiermee is in een vroeg stadium bekend of starters een hypotheek kunnen krijgen, én wat ze maximaal kunnen lenen bij de bank.

Hypotheektoezegging aanvragen via hypotheekadviseur

Starters kunnen de hypotheektoezegging aanvragen via een onafhankelijke hypotheekadviseur of via een adviseur van Nationale-Nederlanden. Het is een certificaat dat zes maanden geldig is. Het certificaat zelf kost niets, maar de adviseur zal wel kosten in rekening brengen voor het advies.

Droomhuis gevonden? Neem contact op met hypotheekadviseur

Je kunt contact opnemen met je hypotheekadviseur op het moment dat je je droomhuis hebt gevonden en een bod wilt uitbrengen. Op dat moment kan het maximale hypotheekbedrag bepaald worden. Dat verstevigt je uitgangspositie.

Vergelijk hypotheekadviseuren bij Independer

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Kijk hiervoor op de website van Independer. Wij vergelijken hypotheekadvieskantoren met elkaar.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.