Informatiebijeenkomst: Haal meer uit je vermelding op Independer!

Veel kantoren profiteren van hun vermelding op Independer. Zij zijn goed te vinden bij ons op de website en krijgen, naast een goede vermelding, meer nieuwe klanten op kantoor.

Kom naar de informatiebijeenkomst
Wil jij ook het maximale halen uit je vermelding op Independer? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst. Op deze bijeenkomst leggen we je graag uit welke voordelen je allemaal uit het model kunt halen en waar voor jouw kantoor nog winst valt te behalen.

We organiseren de bijeenkomst op donderdag 30 januari 2014.
De presentatie begint om 10.00 uur en zal tot ongeveer 11.30 uur duren.

Kan je deze dag niet, maar wil je wel graag een informatiebijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail naar extranethypotheken@independer.nl, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe bijeenkomsten.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst is geheel kosteloos. Je kan ook samen met een collega naar de bijeenkomst komen. Klik hier om je aan te melden. Er verschijnt dan een aanmeldingsformulier die je digitaal kan invullen en opsturen.

Locatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Independer, in Hilversum. Klik hier voor een routebeschrijving.

Vragen?
Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op met Saskia Schravemade via 035 626 55 85 of stuur een e-mail naar extranethypotheken@independer.nl.

We zien je graag bij ons op kantoor!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.