Landelijke adviseurs standaard in zoekresultaat

Wij doen ons uiterste best om consumenten te helpen bij hun zoektocht naar een hypotheekadviseur. Op ‘Zoek Hypotheekadviseur’ tonen we daarom belangrijke informatie over jouw kantoor. Zoals kwaliteit, prijs, locatie en openingstijden. Daarnaast vinden we dat de consument  altijd een compleet overzicht moet hebben van alle hypotheekadviseurs. Daarom tonen we vanaf nu standaard de landelijke adviseurs* in het zoekresultaat.

Weging van landelijke adviseurs in de prijs-kwaliteit formule
Landelijk werkende adviseurs werden alleen op ‘Zoek Hypotheekadviseur‘ getoond als de consument dit zelf aanvinkte. Om ervoor te zorgen dat de consument altijd een compleet overzicht krijgt van alle kantoren in Nederland, staat deze optie nu standaard aangevinkt. Binnen de prijs-kwaliteit formule wegen we de landelijke kantoren op 15 km afstand. In het zoekresultaat zie je dit niet terug en staat er bij afstand: n.v.t. Landelijke adviseurs werken op een andere manier. We stellen de consument hiervan in het zoekresultaat ook op de hoogte.

Wat merken regionale kantoren hiervan?
Omdat we nu  standaard landelijke adviseurs tonen, neemt het aantal kantoren in het zoekresultaat toe. Dit kan betekenen dat jouw positie op ‘Zoek Adviseur’ wijzigt. De consument heeft nog steeds de mogelijkheid om de landelijk werkende adviseurs uit te zetten.

*Dit zijn adviseurs die in het hele land advies geven, maar die geen lokale of regionale bezoekadressen hebben.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.