Nieuwe DVD’s? Stuur ze ons op

Sinds 7 juli 2013 heeft de AFM het standaard dienstverleningsdocument (DVD) per productgroep verplicht gesteld. De DVD’s moeten worden verstrekt bij producten die onder het provisieverbod vallen. Deze standaard DVD’s moeten ervoor zorgen dat klanten ze makkelijk met elkaar kunnen vergelijken.

Geen nieuwe DVD? Prijscontrole weg

Independer heeft besloten de prijzen alleen nog aan te passen aan de hand van de nieuwe DVD’s. Begin juni hebben we alle kantoren hierover een e-mail gestuurd. Bij kantoren die niet voor 15 augustus nieuwe DVD’s hebben opgestuurd, hebben we de regel ‘prijs gecontroleerd’ verwijderd. De kantoren die het betreft, hebben we een e-mail gestuurd met het verzoek de DVD’s alsnog toe te sturen. Tot nu toe hebben ruim 1.100 kantoren daaraan gehoor gegeven. Helaas is dat slechts 1/3 van het aantal kantoren dat op onze site staat vermeld. En dat is jammer, want nu staat er bij veel kantoren geen actuele prijsinformatie op de profielpagina.

Stuur je DVD’s op

Heb jij je DVD’s al opgestuurd? Hartstikke goed. Ben je er nog niet aan toe gekomen? Stuur ze dan zo snel mogelijk naar extranethypotheken@independer.nl, zodat we ze alsnog voor je kunnen verwerken.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.