Veel meer afspraken na winnen Hypotheekprijs 2013

In juli hebben wij de Independer hypotheekprijzen ‘Beste kantoor 2013’ uitgereikt. Maar wat merk je als kantoor hier nu werkelijk van? Wij waren erg benieuwd en hebben alle 25 prijswinnaars een korte enquête gestuurd.

(Veel) meer afspraken

Het winnen van de hypotheekprijs levert kantoren echt wat op. De overgrote meerderheid (85%) geeft aan dat zij het drukker hebben gekregen. Gemiddeld hebben deze kantoren vijf afspraken meer per maand. Er zitten uitschieters bij van kantoren die wel 20-25 afspraken per maand meer hebben. De winnaars hebben vrijwel allemaal veel reacties gekregen op het winnen van de prijs. De meeste reacties komen van bestaande klanten, van vrienden en van familie.

Media-aandacht

Het is natuurlijk erg leuk als het winnen van de prijs ook media-aandacht oplevert. Iets minder dan de helft van de winnaars heeft met de prijs de regionale pers gehaald. Lees het artikel uit het Dagblad van het Noorden over Hypotheek Service Leek en bekijk dit artikel over Maas en Waal Hypotheken. Ook feliciteerde wethouder Verbaas van de gemeente Oud-Beijerland via Twitter De Hypotheekshop in die plaats met het behaalde resultaat.

Een aantal kantoren heeft een persbericht uitgebracht. Kantoren vinden het over het algemeen lastig om de pers actief te benaderen. Daar gaan we in de komende edities meer ondersteuning in geven.

Ben jij de volgende winnaar?

Wie weet ben jij volgend jaar wel (weer) een van de winnaars. Daarom is het belangrijk dat je actief beoordelingen blijft verzamelen. Ook nu al want, zoals eerder is aangekondigd, we gaan in 2014 weer iets eerder in het jaar de prijs uitreiken. Hou hiervoor ons weblog en de nieuwsbrief goed in de gaten. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via Twitter (@zoekadviseur). Wij wensen iedereen nu al weer veel succes!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.