“Drie keer op rij lijkt ons wel mooi”

Confinced Financieel Advies uit Zwolle heeft al twee keer de regionale prijs voor ‘Beste kantoor’ gewonnen in de regio IJsselland. Wij zijn benieuwd naar hun ervaringen en interviewden Jan Pieter Kuhlmann, hypothecair planner en vennoot bij Confinced.

Jouw kantoor won in 2012 de Independer hypotheekprijs ’Beste kantoor 2012’ in de regio IJsselland. Was je verrast toen jullie in 2013 opnieuw wonnen?

“Ja en nee, we weten natuurlijk niet hoe andere kantoren het doen. We kijken daar ook niet naar. Dus in die zin “ja, wel verrast”. Wij willen zelf een zo hoog mogelijk niveau halen qua advisering en klanttevredenheid. Wij gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Daarom maken wij niet meer dan 4 tot 5 nieuwe afspraken per week. Zo kunnen we de klant de maximale aandacht geven. En dat wordt gewaardeerd. Dus onze hoge waardering bij Independer verrast ook weer niet.

Wat heeft jouw kantoor gemerkt van het winnen van de prijs?

“Het winnen van de prijs levert gewoon veel meer afspraken op. In het verleden kochten we nog wel eens afspraken. Sinds het winnen van de prijs is dat niet meer nodig, voor ons dus een kostenbesparing.”


Op welke manier heb jij de publiciteit opgezocht om je winst uit te dragen?

“Wij hebben na het winnen van de prijs direct een aantal weken achtereen geadverteerd in  lokale media. En dat leverde direct nieuwe afspraken op. Ook Twitter en Facebook hebben we gebruikt om de prijs uit te dragen.”

Hoe motiveer jij je klanten om een beoordeling op Independer achter te laten?

“Veel klanten komen nu al via Independer bij ons binnen. Als wij deze klanten vragen een beoordeling achter te laten, reageren ze altijd enthousiast. En meestal staat de beoordeling binnen enkele dagen er al op.

Heeft het winnen van de prijs je ook minder positieve ervaringen opgeleverd?

“Nee, wij kunnen wel stellen dat het alleen positieve reacties oplevert. We horen absoluut geen negatieve klanken. Kortom, wij kunnen met enige zekerheid stellen dat het winnen van de prijs alleen maar positieve kanten heeft. En uiteraard gaan we er dit jaar weer voor! 3 keer op rij lijkt ons wel mooi.”

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.