Win jij de hypotheekprijs ‘Beste kantoor’ 2015?

Ook de hypotheekprijs viert feest want volgend jaar wordt deze voor de 5e keer uitgereikt. En hoe leuk is het ieder jaar weer voor ons om kantoren blij te maken? Minstens net zo leuk als de prijs winnen. Dus: wil jij volgend jaar de Independer hypotheekprijs in jouw regio winnen? Vraag dan vooral aan je klanten om een review, of laat ze een Kwaliteitscheck invullen. Je doet automatisch mee, mits je voldoende beoordelingen hebt.

Wanneer?

We gaan dinsdag 17 maart 2015 de prijs uitreiken. 25 regio’s, 25 winnaars. Voor de berekening van het cijfer tellen de beoordelingen mee in de periode 1 maart 2014 – 1 maart 2015. Je hebt minimaal 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks nodig om mee te kunnen doen. Ook hebben we je dienstverleningsdocument nodig. Als je hier aan voldoet, doe je dus automatisch mee. Maar je maakt uiteraard meer kans om te winnen als je meer beoordelingen hebt. In dit overzicht kun je zien hoeveel beoordelingen je tot nu toe hebt. In de postcode-tabel kun je zien in welke regio jouw kantoor valt. Goed om te weten: klanten kunnen je beoordelen tot maximaal 1 jaar terug.Wat kan ik doen?

Het is dus belangrijk dat je zoveel mogelijk reviews en Kwaliteitschecks verzamelt. Je kunt dit aan je klant vragen en bijvoorbeeld een kaartje meegeven ter herinnering. Je kunt je klant ook een e-mail sturen met een handig linkje erin. Dit kantoorlinkje kan je bij ons opvragen. Kijk hier voor meer tips. In dit document vind je meer informatie over de hypotheekprijs 2015.

Aparte prijs voor de thuisadviseur

We gaan een aparte prijs uitreiken aan de ‘thuisadviseurs’ die geen fysiek kantoor hebben, en dus niet regio-gebonden zijn. Onder deze term verstaan we ook het advies per e-mail en via de webcam. Voor deze kantoren hebben we het minimaal aantal te behalen reviews op 20 gesteld, en Kwaliteitschecks op minimaal 10.

Verklaringen

Ook volgend jaar zullen wij weer vragen om een verklaring geen partijdige beinvloeding. Dit is een van de maatregelen die wij nemen om te voorkomen dat kantoren hun positie in het zoekresultaat manipuleren. Ook willen wij graag je dienstverleningsdocument hebben. Sinds 1-7-2013 is het standaard dienstverleningsdocument van de AFM verplicht gesteld voor alle hypotheekadvieskantoren. Zonder de verklaring en je DVD is het niet mogelijk om mee te dingen naar de prijs.

Vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen je graag:
Telefoon: 035-6265585
E-mail: extranethypotheken@independer.nl
Twitter: @zoekadviseur

Veel succes!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.