Independer in top 10 beste websites hypotheken

Leuk nieuws! De hypotheekmodule van Independer staat in de top 10 van beste websites in de categorie ‘hypotheek’. Dat heeft onderzoeksbureau WUA! bekend afgelopen week bekend gemaakt. Ruim 400 mensen kregen de opdracht om zich online te oriënteren op een hypotheek. De website werd door deze groep op verschillende manieren beoordeeld, zoals zichtbaarheid, eerste indruk en conversie.  Wat doen wij om jouw kantoor goed vindbaar te maken?

Op zoek naar een hypotheekadviseur
De top 10 positie zien we ook terug in onze bezoekers die gericht op zoek zijn naar een hypotheekadviseur in de buurt. Dit bezoek blijft  de afgelopen jaren steeds stijgen. Zo hebben we dagelijks bijna 1.200 bezoekers op de Zoek Adviseur. Gemiddeld wordt ieder regionaal hypotheekkantoor 195 keer per dag aan deze bezoekers getoond.

Wil je goed naar voren komen in Zoek Adviseur? Lees hier wat je kunt doen.

Hypotheekrente checken
Ook de hypotheekvergelijking wordt goed gebruikt, ruim 900 bezoekers checken per dag alle actuele hypotheekrentes en voorwaarden. Vanuit de hypotheekrentevergelijking worden bezoekers ook doorgeleid naar Zoek Adviseur, waar ze jouw kantoor weer kunnen vinden.

Oriënteren naar hypotheken
Steeds meer mensen die bezig zijn met het kopen van een woning oriënteren zich via het web. Op zoek naar informatie over hypotheken of naar een hypotheekadviseur  in de buurt bijvoorbeeld. Daarom besteden wij erg veel aandacht aan onze posities in bijvoorbeeld Google. Zoals de positie: Hypotheekadviseur + woonplaats, probeer het maar eens, we staan in 99.9% van de zoekopdrachten op de eerste plaats in Google.

Prijs en kwaliteit
Prijs, maar ook kwaliteit is voor de keuze van een hypotheekadviseur belangrijk. Bezoekers willen namelijk graag een betaalbare, maar ook betrouwbare adviseur. Daarom nemen we naast de prijs en het reviewcijfer ook een cijfer voor kwaliteit mee. Dit cijfer komt uit de Kwaliteitscheck, de vragenlijst die checkt of je alles, wat volgens de AFM bepaald is, met je klant hebt besproken. Het is dus belangrijk om voldoende reviews, maar ook Kwaliteitschecks te verzamelen.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.