Informatiebijeenkomst: Haal meer uit je profielpagina!

Heb je nog niet genoeg beoordelingen en wil je actief met ons model aan de slag?  Dan is onze volgende informatiebijeenkomst geschikt voor jou. Veel kantoren profiteren namelijk van hun vermelding op Independer. Zij zijn goed te vinden op onze website en krijgen, naast een goede vermelding, meer nieuwe klanten op kantoor.

Kom naar de informatiebijeenkomst
Wil jij ook het maximale halen uit je vermelding op de Independer-site? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst. We leggen je graag uit welke voordelen je uit het model kunt halen en waar voor jouw kantoor winst valt te behalen.

De volgende bijeenkomst is op donderdag 5 juni 2014. De presentatie begint om 10.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Kun je deze dag niet komen, maar wil je wel graag een informatiebijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail naar extranethypotheken@independer.nl, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe bijeenkomsten.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst is geheel gratis. Je kunt natuurlijk samen met een collega naar de bijeenkomst komen. Klik hier om je aan te melden. Er verschijnt dan een aanmeldingsformulier dat je digitaal invult en opstuurt.

Locatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Independer in Hilversum. Klik hier voor de routebeschrijving.

Vragen?
Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op met Saskia Schravemade via 035 626 55 85 of stuur een e-mail naar extranethypotheken@independer.nl.

We zien je graag bij ons op kantoor!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.