Jouw kantoor goed vindbaar in Google via Independer

Hoor jij regelmatig dat klanten je hebben gevonden via de Independer-site? Dat kan heel goed kloppen. Want mensen zoeken steeds vaker online naar een hypotheekadviseur.

Jouw kantoor op nummer 1?
Wie een hypotheekadviseur via  Google zoekt, komt in de meeste gevallen bij Independer uit. Want wij staan  99% van de gevallen op nummer 1! En dat levert jou nieuwe klanten op. Probeer het zelf maar eens: zoek op ‘hypotheekadviseur’ en de naam van je woonplaats. Grote kans dat je als eerste (na de bekende Adwords-advertenties) ‘Zoek Adviseur’ in beeld krijgt. Veel consumenten zoeken op deze manier. Independer kreeg het afgelopen jaar gemiddeld 40% van het bezoek binnen via zoekmachines als Google. In de laatste maanden van 2013 was dit zelfs 50%.

Hoe vinden klanten jouw kantoor?
Bezoekers die via onze vergelijking een adviseur zoeken, nemen vaak contact op met het kantoor van hun voorkeur. Sommige kantoren krijgen op deze manier zelfs meerdere klanten per week. Wil jij weten hoe klanten jou hebben gevonden? Vraag het aan al je  klanten, je zult zien dat ze vaker via Independer komen dan je denkt.

Hoe hoog sta jij in onze vergelijking?
Kijk ook eens op welke positie jouw kantoor in onze vergelijking staat. Sta je niet in de top 5? Dan is het slim om meer reviews en Kwaliteitschecks te verzamelen. Grote kans dat je dan stijgt op de lijst.

Wil je tips over het verzamelen van reviews en Kwaliteitschecks, bel of e-mail ons dan gerust.

Reacties op dit artikel:
 1. Jan Philipsen schreef op 28 January 2014 om 17:49

  Meest ergelijke dat landelijke ketens een bevoorrechte positie krijgen bij Independer.
  Doet meer afbreuk dan goed om klanten er op te attenderen.
  Als ze niet in het werkgebied aanwezig zijn, behoren ze er niet vermeld te worden.
  Bevestigd dat de onafhankelijkheid koopbaar is!
  Misschien toch maar beter uitwijken naar advieskeuze.nl

  • Marga Lankreijer-Kos (Independer.nl) schreef op 28 January 2014 om 18:03

   Beste Jan,
   Dank voor je reactie.

   De landelijke ketens hebben absoluut geen bevoorrechte positie in onze vergelijking. De plaats in de vergelijking wordt bepaald door:
   – Kwaliteit (reviews en Kwaliteitschecks)
   – Prijs van hypotheekadvies
   – Aantal reviews en Kwaliteitschecks
   – Afstand
   Ieder kantoor (landelijke organisaties, hypotheekketens of zelfstandige kantoren) heeft bij Independer dezelfde kans. Kijk bijvoorbeeld eens in Utrecht. Veel zelfstandige kantoren doen het daar zo goed dat de landelijke partijen bijna niet te vinden zijn.

   Een kantoor kan alleen landelijk getoond worden in de vergelijking als zij ook landelijk werken. Dit wordt vooraf door ons getest.

   Binnenkort starten we een project waarbij wij gaan kijken naar verschillende bedieningsconcepten die er nu in de markt zijn. Wij willen de bezoeker van onze website het bedieningsconcept bieden dat ook echt bij hem of haar past. Wij nodigen jou, maar ook andere kantoren, graag uit om hierbij mee te denken. Heb je interesse, meld je even aan bij mij via de e-mail: mkos@independer.nl

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.