Veel positieve reacties van geldverstrekkers en tussenpersonen

A&H Finance uit Diemen won voor dit jaar voor de twee keer op rij de Independer Hypotheekprijs ‘Beste kantoor’ van Nederland. Wij hebben Marcel Hulsman gevraagd hoe dat is bevallen.

1. Wat vind je ervan dat jouw kantoor de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor’ van Nederland voor de tweede keer heeft gewonnen?

Onze dank gaat uit naar onze klanten, die de dienstverlening van A&H Finance zo goed hebben beoordeeld. Aan hen hebben we deze prijs te danken. Het is geweldig dat ons zeer transparante hypotheekadvies en de duidelijke manier van werken zo goed lijkt te passen in deze tijd. Daardoor hebben we deze prijs opnieuw in ontvangst mogen nemen.

2.    Wat merk je er in de praktijk van?

Onze werkwijze en het scherpe aanbod zorgt voor ontzettend veel mond-tot-mondreclame in Amsterdam. Het winnen van de prijs heeft als effect dat nieuwe klanten ons sneller weten te vinden en ons kiezen als intermediair. Ook zijn we blij met de vele positieve reacties vanuit geldverstrekkers en andere tussenpersonen uit het hele land.

3.    Heeft het winnen van de prijs ook minder positieve ervaringen opgeleverd?

Eigenlijk niet, want door het eerder winnen van deze prijs in 2013 wisten we heel goed wat ons te wachten stond in 2014. We hebben met het winnen van de prijs alleen maar positieve ervaringen.

4.    Op welke manier is er media-aandacht over geweest?

De media weten ons nu te vinden als hypotheekexperts, zo stonden we bijvoorbeeld een paar weken geleden in De Financiële Telegraaf. En onlangs zijn we recentelijk geïnterviewd door het magazine van SEH. De prijs heeft daar vast invloed op gehad.

ah-finance-winnaar

 

 

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.