Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ uitgereikt

17 maart hebben we de winnaars bekendgemaakt van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’. AH Finance uit Diemen scoorde voor de derde keer het hoogst van alle 25 regio’s. Dit kantoor wint de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ van Nederland.

Alle regionale winnaars

We hebben een speciale hypotheekprijspagina waarop je kunt zien welke kantoren er hebben gewonnen. Als je klikt op de regio zie je de winnaar. Om kans te maken op de hypotheekprijs moest je minimaal 13 beoordelingen hebben verzameld: 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks. Voor de hypotheekprijs 2015 telden alleen beoordelingen mee uit de periode 1 maart 2014 – 1 maart 2015.

Thuisadviseur

Aan de niet-regiogebonden kantoren hebben we een aparte prijs uitgereikt: de Beste Thuisadviseur. Onder deze categorie vallen ook de adviseurs die per e-mail en via de webcam hypotheekadvies geven. Nationale Nederlanden is in deze categorie de winnaar.

 Ben jij de volgende keer een van de winnaars?

We kunnen ons voorstellen dat het niet leuk is als je buiten de prijzen bent gevallen, zeker als je elke dag keihard werkt om je klanten zo goed mogelijk te adviseren. Toch kan ook jij de prijs in de wacht slepen, zelfs als je een klein kantoor bent. Doe dus volgend jaar weer mee!  Wie weet ben jij over een jaar wel een van de winnaars.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.