Hypotheekprijs 2017

Donderdag 16 maart 2017 gaan we weer de hypotheekprijs uitreiken in de verschillende regio’s. Wil je kans maken op deze leuke prijs? Zorg dat dan je actief je klant vraagt om je te beoordelen. Als je wint krijg je niet alleen een hele mooie prijs, we zetten ook het hypotheekprijs-logo een jaar lang achter jouw naam zodat al onze bezoekers (1200 per dag) kunnen zien dat jij een prijs gewonnen hebt.

Zo werkt het

Een beoordeling bestaat bij ons uit twee delen: een review en een Kwaliteitscheck. De review is subjectief en zegt alleen iets over het gevoel van de klant. Dit cijfer telt voor 25% mee voor de berekening van de totaalscore. De Kwaliteitscheck is een objectieve meting. De klant meet aan de hand van 60 vragen of alle (volgens de AFM) verplichte onderdelen aan bod zijn gekomen. Je geeft hier dus niet je mening. Houd hier rekening mee als je je klant vraagt de check in te vullen. Het is dus geen enquete. Het cijfer uit de Kwaliteitscheck telt voor 75% mee voor de berekening van de totaalscore. Het is ook mogelijk om alleen een review in te vullen, maar dan zal je cijfer niet erg snel stijgen. Lees hier meer over de berekening van de totaalscore.

Hoeveel beoordelingen moet je hebben?

De beoordelingen vanaf 1 maart 2016 tot 1 maart 2017 tellen mee. Het gaat er om wanneer het advies of contact heeft plaatsgevonden, dus niet wanneer jouw klant de beoordeling heeft geschreven. Je moet in deze periode minimaal 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks hebben verzameld. Voor de thuisadviseur gelden andere aantallen, omdat dit partijen zijn die landelijk getoond worden. De thuisadviseur moet minimaal 20 reviews en 10 Kwaliteitschecks hebben verzameld.

Kijk hier voor jouw aantallen tot nu toe.

Prijs-kwaliteit

Net zoals op de website berekenen wij de scores van een kantoor door middel van een prijs-kwaliteit formule. Hierin wegen je cijfers het zwaarst, vervolgens je tarief en daarna de aantallen.

Je positie in het zoekresultaat maakt niet uit

Je kunt niets afleiden uit je actuele positie op onze website. Als je daar op de eerste plek staat wil niet zeggen dat je automatisch op de eerste plek in jouw regio staat. Je positie op de website is gebaseerd op alle beoordelingen, en we kijken voor de hypotheekprijs slechts naar één jaar. Je komt voor de hypotheekprijs 2017 in aanmerking als je in de periode maart 2016 – maart 2017  het hoogst scoort in jouw regio. We kijken alleen naar de beoordelingen waarvan het advies heeft plaatsgevonden tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017. Stel dat iemand in april 2016 een review heeft ingevuld, maar het advies is in januari 2016 geweest, dan telt deze review dus niet mee voor dit jaar.

Spelregels

We willen graag dat je een verklaring ondertekent waarin je verklaart dat je je beoordelingen op een eerlijke manier hebt verzameld. Zonder deze verklaring kan je niet meedingen naar de prijs.

Wij kunnen beoordelingen om verschillende redenen afwijzen. In bijvoorbeeld de volgende situaties wijzen we een beoordeling af:

  • Als een beoordeling op het kantoor is ingevuld
  • Als je als adviseur bij het invullen aanwezig bent
  • Als een Kwaliteitscheck twee keer is ingevuld
  • Als een klant dreigt met een slechte review in ruil voor korting
  • Een beoordeling van een vriend/familielid/buurman

Hopelijk tot in maart 2017, we reiken in een aantal regio’s de prijs persoonlijk uit!

Lees hier de algemene voorwaarden.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.