Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ uitgereikt

Voor de vierde keer op rij is AH Finance uit Diemen de landelijke winnaar van de Independer hypotheekprijs voor het beste kantoor. Een ongelofelijk knappe prestatie! Natuurlijk zijn ook de andere 24 regionale winnaars bekend. Namens Independer van harte gefeliciteerd! Wil je weten hoe hoog jij in jouw regio bent geëindigd? Neem dan gerust contact met ons op, wij kijken het graag voor je na.

Niet-regiogebonden organisaties kunnen niet op regionaal niveau winnen. Want zij geven advies aan huis, per telefoon of per webcam. Daarom hebben we voor hen een aparte prijs: de Beste Thuisadviseur.

Nieuwe winnaars 2016

Dit jaar zijn er maar liefst 10 kantoren die voor het eerst winnen. Het loont dus de moeite om beoordelingen te blijven verzamelen. De kersverse regiowinnaars zijn:

De Hypotheekshop (Franklinstraat 21) uit Leeuwarden
De Hypotheekshop (Noord Brabantlaan 152) uit Eindhoven
Hypotheek Plan uit Groningen
Kick Wiegmans Hypotheken uit Voorhout
Oostbeek Financieel Advies uit Oudenbosch
123 Advies uit Apeldoorn
De Hypotheker uit Alkmaar
De Hypotheekshop Slinge uit Rotterdam
Marion Vogelaar uit Sint-Maartensdijk
Van Zessen Financiele diensten uit Zwijndrecht

Wist je dat?

Het winnen van de hypotheekprijs je meer bezoek op je eigen pagina en dus meer klanten oplevert? Dat komt omdat wij het hypotheekprijslogo bij de winnaars plaatsen. Daardoor vallen die kantoren meer op voor de 1.300 bezoekers die dagelijks de ‘Zoek adviseur’-module gebruiken.

Doe jij volgend jaar mee? Houd ons weblog in de gaten voor nieuws rondom de hypotheekprijs, maar ook voor ander nieuws, tips en informatie over ons model.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.