Waarom wint een kantoor met een lagere totaalscore in mijn regio?

Je totaalscore is het cijfer dat op Independer staat. Hoe de totaalscore wordt berekend, lees je hier. Belangrijk in deze berekening is dat een review vijf jaar en een Kwaliteitscheck drie jaar meetelt voor je totaalscore. Het eindcijfer voor de hypotheekprijs is echter gebaseerd op alle beoordelingen van adviesgesprekken die hebben plaatsgevonden tussen 1 mei 2013 en 30 april 2014. Omdat deze periode anders is dan de periode die wordt gehanteerd voor deĀ  totaalscore op de site kan het cijfer verschillen.

Reacties op dit artikel:
 1. Rob schreef op 17 november 2011 om 13:26

  Ook hier klopt wederom niks van. De beoordeling in mijn regio volgens bovenstaande normen komt op een ander kantoor uit dan dat als beste aangegeven is. Misschien moet ik onderscheid maken in de kwaliteit van betalende kantoren en niet betalende kantoren om tot het beste advieskantoor te komen want dan klopt het sowieso in mijn regio… Graag ontvang ik een uitgebreide toelichting op de metingen in alle regio’s ter verduidleijking.

 2. Saskia Schravemade (Independer.nl) schreef op 17 november 2011 om 15:48

  Beste Rob,

  Dank je wel voor je reactie. Wij maken op geen enkele manier onderscheid tussen betalende en niet betalende kantoren. De cijfers worden via een automatisch systeem berekend en kloppen volledig. Ik zal nog even los per mail een uitgebreidere toelichting hierop geven.

  Saskia Schravemade
  Independer.nl

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.