Hoe vul ik mijn tarieven in?

Stuur ons je dienstverleningsdocument (DVD Hypotheekvraag) toe. Dan vullen wij je gemiddelde tarief in en geven dit ook als ‘gecontroleerd’ weer op de website. Wil je je tarief aanpassen? Stuur dan een e-mail met je dienstverleningsdocument naar extranethypotheken@independer.nl. Wij passen de tarieven voor je aan.
Let op, als je zelf een nieuwe DVD in het extranet upload, verdwijnt je gecontroleerde tarief.

Tarievenkaart
Om potentiële klanten een helder inzicht te geven in de mogelijke kosten voor een hypotheek, is het ook mogelijk om naast de DVD’s een tarievenkaart te plaatsen. Je tarievenkaart kan je plaatsen via het extranet onder het kopje ‘kantoor’. De tarievenkaart kun je uploaden onder de DVD’s.

Welke service geef je?
Om de consument een zo goed mogelijk beeld van je tarief en bijbehorende werkzaamheden te geven, vragen we je om aan te geven welke service je geeft bij een nieuwe hypotheek. Vink de opties aan die bij jou van toepassing zijn. Dit kan je in het extranet doen, als wij het tarief ingevuld hebben.

Overige opmerkingen over je tarief

Wil je extra toelichting geven op je tarieven? Dan kun je dit bij ‘overige opmerkingen’ doen. Het is wel belangrijk om dit kort en bondig te houden.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.