Gratis kaartjes voor promotie beoordelingen

Voor een betrouwbaar rapportcijfer heeft u zoveel mogelijk reviews en Kwaliteitschecks nodig. Independer.nl helpt u graag met het verzamelen ervan en biedt u daarom gratis kaartjes aan die u aan uw klanten kunt meegeven.

Gratis kaartjes
U kunt kiezen voor een set kaartjes in de huisstijl van Independer.nl. Daarop staat de link vermeld naar de Independer-pagina waar uw klanten de Kwaliteitscheck kunnen invullen. Hieronder ziet u hoe de gratis kaartjes eruit zien.

Kaartjes met eigen logo
Wilt u liever neutrale kaartjes gebruiken die geen link hebben met Independer.nl? Dan kunt u er ook voor kiezen om de neutrale variant van de kaartjes te bestellen, met uw eigen logo erop.  Deze variant verwijst dan checkuwhypotheekadviseur.nl, dit is de zogeheten ‘white label’ variant van de Kwaliteitscheck. In deze variant vindt u geen verwijzing naar Independer.nl terug. Kaartjes met uw eigen logo kosten € 195,- (1000 stuks, ex. BTW).  Hieronder ziet u hoe kaartjes met uw logo eruit kunnen zien.
 

 
Bestellen
Kaartjes, met of  zonder eigen logo, kunt u eenvoudig bestellen door het bestelformulier in te vullen en per e-mail te sturen naar extranethypotheken@independer.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling af te handelen.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.