Hoe maak ik een directe link naar mijn kantoor in de Kwaliteitscheck?

Om het voor je klanten gemakkelijker te maken de Kwaliteitscheck in te vullen is het mogelijk je klanten direct door te verwijzen naar de vragenlijst, zonder je kantoor eerst op te zoeken en te selecteren.
Je kunt klanten wijzen op de Kwaliteitscheck met een speciale link vanuit de website van je kantoor, een banner, kaartjes of in e-mails. Wil je je klanten niet naar de Independer website verwijzen? Ook in de neutrale variant, www.checkuwhypotheekadviseur.nl is de link beschikbaar.

Hoe maak je de speciale link?
Je kunt een keuze maken uit de twee websites, de Independer.nl website of de neutrale variant van de Kwaliteitscheck www.checkuwhypotheekadviseur.nl. Test altijd de link eerst voordat je deze in de banner of email neerzet.

Independer
De link begint altijd met https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/check-uw-hypotheekadviseur.aspx?kantoorid=

Achter het =teken voeg je je kantoorID toe. Het kantoorid vind je in Extranet of in de link van de profielpagina van je kantoor. De link ziet er dan zo uit:

https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/check-uw-hypotheekadviseur.aspx?kantoorid=624

Checkuwhypotheekadviseur.nl
De link begint altijd met http://www.checkuwhypotheekadviseur.nl. Daarachter voeg je een schuine streep toe, en dan de volgende elementen, gescheiden door schuine strepen.

  • 273 = kantoorID. Deze kan je terugvinden in het Extranet of de URL van je eigen profielpagina binnen “Zoek hypotheekadviseur”.
  • hilversum = vestigingsplaats. Hier vul je de vestigingsplaats van jouw kantoor in.
  • independer =  kantoornaam. Hier vul je je kantoornaam in.

Aan het einde komt nog ‘.aspx’ te staan. Deze link (voorbeeld zie onder)kan je vervolgens gebruiken en zal direct leiden naar de vragenlijst, waarin je kantoor al automatisch is geselecteerd.

http://www.checkuwhypotheekadviseur.nl/723/hilversum/independer.aspx

Kom je er toch niet uit? Stuur ons dan even een e-mail of bel naar 035-626 55 85.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.