Waarom heeft mijn kantoor ineens minder beoordelingen?

Independer hanteert zeer uitgebreide fraudechecks. Bovendien wordt iedere review en Kwaliteitscheck ook nog eens handmatig door moderators gecontroleerd. Bij iedere twijfel worden reviews en Kwaliteitschecks niet geplaatst.

Fraudechecks 
Fraudechecks kunnen plaatsvinden voor het plaatsen van beoordelingen op de website, maar ook nadat wij de beoordeling hebben geplaatst. Zo kan het dus gebeuren dat je ineens één of meerdere reviews of Kwaliteitschecks mist en de totaalscore van je kantoor wijzigt. Deze extra fraudechecks voeren wij regelmatig uit.

Datum van de review/Kwaliteitscheck
Niet alleen door de extra fraudechecks kan het aantal reviews of Kwaliteitschecks teruglopen. Een review wordt op de site getoond als deze niet ouder is dan 5 jaar, bij een Kwaliteitscheck is dit 3 jaar. Als de review of Kwaliteitscheck is verlopen, zal deze niet meer te zien zijn en neemt het aantal af.

Reacties op dit artikel:
  1. Jamie Hilgersom schreef op 18 augustus 2012 om 07:09

    M.i. verouderd / achterhaald en worden alleen recentere beoordelingen geplaatst… Terecht overigens, het moet een actueel en representatief beeld geven waarbij duidelijk is dat verbetering op punten waar minder op werd gescoord lonend is en niet jarenlang blijft meewegen in dezelfde waardering als recente beoordelingen..

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.