Waarom staan er oud-collega’s vermeld bij mijn kantoor?

Via het Extranet kan je allerlei zaken zelf beheren. Je kunt bijvoorbeeld de namen van nieuwe adviseurs toevoegen, maar ook de namen van adviseurs verwijderen die niet meer bij je werken. Bij het invullen van een review of een Kwaliteitscheck kiest de klant door wie hij of zij is geadviseerd. Omdat deze klant wellicht geadviseerd is door een adviseur die niet meer bij je werkt, staan bij deze keuzes ook de namen van adviseurs die in het verleden bij je in dienst zijn geweest.

Een review en een Kwaliteitscheck kan worden ingevuld tot uiterlijk één jaar na het adviesgesprek. Een review telt 5 jaar mee voor het eindcijfer, en een kwaliteitscheck 3 jaar. Als deze periode is verstreken, telt de review of Kwaliteitscheck automatisch niet meer mee voor het gemiddelde eindcijfer.

Omdat de klant een beoordeling kan invullen tot uiterlijk één jaar na het adviesgesprek, zullen wij alleen adviseurs definitief verwijderen als ze langer dan één jaar uit dienst zijn. Wil jij een adviseurs defenitief verwijderen? Neem dan contact op met extranethypotheken@independer.nl, want dat kun je niet zelf doen.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.